Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 13.06.2014.
15:24
Beta A

Vujošević: Nisam čovek koji mrzi Crvenu zvezdu, samo branim sebe i Partizan

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sutra počinju finalnu seriju plej-ofa košarkaškog šampionata Srbije duelom u Pioniru od 20 časova.

Trener Partizana Duško Vujošević
 

Ipak, na današnjoj konferenciji za medije ekipe Partizana veći deo je bio posvećen finansijskom stanju u klubu i svemu što se dešavalo ove sezone i prethodilo finalu plej-ofa.

"Nisam čovek koji mrzi Crvenu zvezdu, niti bilo koga tamo, ja samo odgovaram na uvrede koje su izrečene i učinjene. Borim se za svoje dostojanstvo i dostojanstvo kluba koji vodim. Nekoliko puta sam obrazlagao finansijsku situaciju i veliku besparicu u odnosu na neke druge, ne u nameri da drugom klubu smanjim budžet, već da se nama poveća", rekao je Vujošević.

On je naveo da je za dve godine primio samo četiri plate i da živi od onoga što je zaradio u moskovskom CSKA.

"Nisu svi igrači kao Aleksandar Pavlović, koji imaju neku zaradu od ranije, mada i on igra za simbolične pare koje ne prima i do sada je primio samo dve plate. I sada ja treba da ćutim i da umiranje Partizana prođe nemo", rekao je Vujošević.


Trener crno-belih je ocenio da se u javnosti stvara hajka protiv njega i istakao je da se mnogi brinu za njegovo zdravlje, ali da on ne vidi razlog za to. On je dodao da su se tokom cele sezone u medijima forsirale priče o povredama igrača Partizana, o tome kako on hvata igrače za vrat i sve to, kako je rekao, "da se Partizan eliminiše".

"Ljudi precenjuju moj značaj, on nije mali, ali ga ipak precenjuju. Šta bi bilo da ja odem, da se rasproda ceo tim? Je l' su to vaše želje, da u Srbiji ostane samo jedan klub?", upitao je Vujošević. 

On je ponovio da niko ne sme da umanji rezultate koje je Partizan postigao ove godine.

"Konačan sud u celoj sezoni će dati finale Superlige, bez obzira što je to takmičenje devalvirano", rekao je Vujošević.

POVEZANE VESTI

Petak 13.06.2014. 20:07
KOLIKO SE JA RAZUMEM ZVEZDI NEMA SPASA . NIŠTA NOVO JER TO TRAJE SAMO 12 GODINA .
Subota 14.06.2014. 23:13
NAJGORE sto je moglo da se desi Srpskoj kosraki je ovaj bacil. Unistio je sve sto je moglo da se unisti u Srpskoj kosarci. I sto je najgore; uneo klicu mrznje i razdora izmedju dva simbola Srpskog sporta. Prognati ga iz Srbije i zabraniti bilo kakvui aktivnost u sportu u ovoj zuemlji. Ako hocemo da nam se kosarka vrati medju pet najuspesniji hzemalja sveta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online